Kamperende poes

aug 10, 2012 | Algemeen

Met de nieuwe pakketten, die 30 augustus uitkomen, in het vooruitzicht was het hard werken deze week. Maar ik was in goed gezelschap. Poes kampeerde namelijk de hele week in de etalage.

Naast het maken van een voorraad nieuwe pakketten maakte ik nog twee ontwerpen voor in Pippilotta’s Schatkist. Iets met zonnebloemen en iets lieflijks in een doosje. Het is nog een verrassing welke winkel het straks gaat verkopen.

En omdat ik zo hard werkte trakteerde ik mezelf op een blauw emaille keteltje van Koozie Lifestyle. Het was echt een cadeautje want het was mooi verpakt met een verrassing erbij! Gevuld met bloemen uit de tuin vond het een plekje in de vensterbank. Daar kan ik nu echt van genieten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.