Kerst etalage

dec 9, 2021 | Algemeen

De kerst etalage is dit jaar vol lichtjes en warmte en ik ben er best tevreden over. Links een paar ontwerpen van mezelf en de rest van collega’s. Ze staan in de kabouterboom van mijn vader. In het midden een strohanger met witte engeltjes, een blauwe zijden doek, een paar engeltjes van mijn hand en een paar die ik gekregen heb. Rechts een kartonnen drieluik met het kerstverhaal en ervoor (niet te zien) kerstfiguren van de Seizoenkindertjes. De sterren zijn geknipt uit geel wolvilt en aan een draad geregen. Heel eenvoudig maar het geeft gelijk meer accent.

De twee hulstengeltjes in het midden is een patroon dat je gratis kunt downloaden op mijn website. Veel plezier met het inrichten van jouw kerstboom of kersthoekje!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.