Kerst etalage

dec 13, 2018 | Algemeen

Het was een onverwacht drukke week in het atelier en ik kwam maar niet toe aan het maken van foto’s van de etalage. Deze kerst staat er een bont gezelschap van witte sterrenkinderen en engelen, hulstpoppen en rode en groene kerstpoppen naar buiten te kijken. Van de hulstengeltjes met de harp ervoor kun je gratis een patroon downloaden. Ze hebben hier al eens eerder gestaan maar wellicht zijn er ook nieuwe volgers bijgekomen die ze nog niet kennen. Destijds was het te koop en ging de opbrengst naar een goed doel. Maar het is jammer om niets meer met het patroon te doen.

Ik koos ervoor om geen kerststal in de etalage te doen maar daar heb ik nu een beetje spijt van. Het voelt niet helemaal compleet dus ik maak in het atelier nog een Kerststal hoekje. Wellicht zie je die hier maandag.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.