Kerst(gedachte)

dec 11, 2014 | Algemeen

DSCF6551Het blijft moeilijk om een goede foto van de etalage te maken. Maar zo heb je toch al een aardig beeld. Telkens als ik thuis kom zie ik van verre al de lichtjes schijnen. Achter het glas is het lekker warm. De grootste drukte is voorbij en er wordt volop ontworpen voor het voorjaar en Pasen. Want aan ideeën ontbreekt het hier nooit, wel aan tijd om ze allemaal uit te voeren. Maar dat zal menigeen herkennen. Je moet als vrouw soms ook over superkrachten beschikken. Naast het zijn van een leuke echtgenote moet je ook goed voor je kinderen zorgen. Het liefst in combinatie met een interessante baan. Om een beetje fit te blijven moet je sporten en gezond koken. Je wilt er ook graag goed uitzien dus steek je je mooi in de kleren en smeer je zo her en der een make-upje. Tel daarnaast nog een paar vriendinnen met wie je leuke dingen wilt doen en het vrijwilligerswerk dat ook erg belangrijk is bij op. Over het huishouden praat ik maar even niet. Zie je wel dat vrouwen over superkrachten bezitten? Dit heeft natuurlijk niets meer met de kerst in de etalage te maken maar een gedachte die bij me op kwam.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.