Kerstpresentjes

dec 9, 2016 | Algemeen

dscf0836-kopieHet mag weer: kerstpresentjes versturen. Vorig jaar is het er niet van gekomen maar dit jaar heb ik voor elke zakelijke klant een klein presentje gemaakt.

Omdat het verven zo leuk is werden deze houten engeltjes voorzien van een kleurtje. Dit kun je zelf ook heel eenvoudig doen, kijk maar eens hier. Bij verschillende winkels zijn houten engeltjes of andere houten spullen te koop die zich goed laten verven.

Alvast een fijn weekend gewenst en tot dinsdag. Nu Albert weer helemaal beter is na de knieoperatie gaan we morgen naar het wilde westen. Familiebezoek en kijken of de zee nog steeds zo mooi is. Maandagavond zijn we pas weer thuis dus het atelier is die dag dicht.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.