Kersttafereel

nov 10, 2015 | Algemeen

2015-09-07 11.35.43Het is een beetje druk in het atelier en daarnaast sport ik vrij veel. Het schaatsseizoen is namelijk weer begonnen! Daarom deze keer alleen een foto. Dit is het kersttafereel met alle ontwerpen die er tot nu toe zijn. Volgend jaar moet ik toch maar eens de andere dieren maken. De dromedaris is al klaar maar de os lijkt nog steeds op een varkentje en de ezel lijkt op een paard. Het gaat vast goed komen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.