Kerstwensen

dec 14, 2012 | Algemeen

LydiaEr zijn al heel wat enveloppen met Kerstwensen de deur uit gegaan. Het is elke dag feest als de postbode is geweest. Samen met Albert bekijk ik de post en vullen we de enveloppen met een patroon en zakje kralen en voelsprieten. Er zijn nog genoeg patronen en zakjes dus als je ook een kerstwens wilt ontvangen lees dan twee berichtjes hieronder hoe het werkt. Lydia Dondersloot mailde vanmorgen in alle vroegte een prachtige foto van de Kerstwens. Het is een compleet tafereel geworden dat ik met jullie mag delen.

Deze week mocht ik ook weer een nieuw verkoopadres toevoegen. Het is de Hobbymolen in Culemborg. Zaterdag 15 december houdt ze open dag. Naast viltpakketten zijn er nog veel meer hobbymaterialen te koop. Dezelfde dag is het Koekendiefie ook geopend. Daar is voor elke klant een verrassing. Dit zijn leuke lichtpuntjes in de donkere dagen voor de kerst.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.