Klaproosvriendjes

jun 18, 2021 | Algemeen

Afgelopen maandag ging de blog over het pakket van de Klaproos en Korenbloem en ik bedacht me dat ik ooit meer klaprozen had ontworpen. Eén was voor een winkel die niet meer bestaat en de ander had maar een zeer beperkte oplage. Het grootste kindje is 8 cm en de kleine 4 cm. Ze zijn snel en makkelijk te maken, een leuke knutsel voor het mooie weer.

Omdat het nu de tijd voor de Klaprozen is heb ik ze nu samengesmolten tot één patroon dat je voor 2 euro op Etsy kunt downloaden. Vind je het te lastig of lukt dat niet dan mag je me een mailtje sturen op info@atelierpippilotta.nl

Bij het zoeken naar de klaprozen vond ik ook nog een patroon van de Korenbloem. Die zal ik maandag plaatsen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.