Kleine dingen groot plezier

jun 27, 2014 | Algemeen

DSCF5274DSCF5277De opdracht: honderd houten kralen verven tot vrolijke en ondeugende gezichtjes. Dat was natuurlijk een buitenklus aan de tuintafel. En zie hier het resultaat. Ze zijn bestemd voor een kinderpakket dat in Duitsland uitgegeven gaat worden met de kerst.

 
Deze week kreeg ik lief cadeautje van iemand die ik een paar weken geleden ontmoette. We aten samen ijs en nu zijn we vrienden. De spreuk is heel toepasselijk want wat een plezier kun je hebben van zo’n bijzondere ontmoeting. Gisteren mocht ik even op zijn werkplek zitten bij de Hema en de honneurs waarnemen.

 

20140626_152636

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.