Kleine preview

mei 11, 2015 | Algemeen

2015-05-11 08.41.08Deze twee hoofdjes maakte ik voor iemand die moeite heeft met het maken van tricot hoofdjes en ze nodig heeft voor een cadeautje. Ze gaan vandaag op de post. Ooit maakte ik voor een klant 25 hoofdjes maar dat was eenmalig want ik kreeg er zere handen van. Nu maak ik nog bij hoge uitzondering enkele hoofdjes.
reismand 1Morgen komen de nieuwe pakketten voor de zomer uit. Daarbij hoort ook een patroon van een poezenreismandje dat je hier gratis is te downloaden. Ben je al nieuwsgierig geworden?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.