Kleine Yara

sep 8, 2020 | Algemeen

Afgelopen zondagavond werd ons tweede kleinkindje geboren. Robert en Roos kregen een gezonde dochter Yara. Ze is zo zoet, prachtig roze, klein, met fijne gelaatstrekken en lange slanke vingertjes. Ik ben weer net zo verliefd als de eerste keer. Yara heeft meerdere betekenissen maar de mooiste is: klein vlindertje. Daar kan ik wel wat moois van maken want voor haar ga ik iets speciaals ontwerpen.

Dit is het Babypopje dat ik anderhalf jaar geleden voor Demi ontwierp. Als ze in het atelier is loopt ze er graag mee rond. Wist je dat ze elke week een ochtend komt “helpen” in het atelier? Dan haalt ze pakketten uit het magazijn en stopt deze in een mandje. Ze is ook goed met de printer en weet precies op welke knopjes ze moet drukken. De administratiemappen zijn ook interessant: die kun je zo uit de kast trekken en erop gaan dansen en dan wordt er om je gelachen. Ja, oma zijn is best leuk heb ik ontdekt.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.