Kleintje Konijntje

feb 10, 2020 | Algemeen

Wat een leuke reacties kwamen er binnen op de nieuwe ontwerpen. Dat is de mooiste beloning, dank jullie wel! Iets kan wel in mijn hoofd ontstaan maar jullie moeten het ook leuk vinden. Kleintje Konijntje kwam als grote favoriet uit de bus. Ik had geen idee of ze leuk gevonden zou worden want ze is toch anders dan de andere ontwerpen. In eerste instantie had ze een belletje om en een strikje om haar oor. Ook schattig maar zo past ze niet echt bij de andere ontwerpen. Met een bloemetje erbij kan ze ook op de seizoenstafel. Haar vriendje wordt Meneertje Beertje en daarna komt Snoezepoes met ze spelen. Zij zitten al klaar in het atelier en Muizepluis zit nog in mijn hoofd. Het leuke is dat ze allemaal een verschillende huidskleur krijgen.

Als je Kleintje Konijntje, de andere nieuwe pakketten en ook veel oudere ontwerpen wilt zien dan kan dat vanaf komende donderdag op de Handwerkbeurs in Zwolle.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.