Klomp

mei 22, 2015 | Algemeen

pippilotta882015-05-20 14.15.18Kreeg ik zomaar een mooie zelfgemaakte klomp van een sportvriend voor in het atelier. Ik ben er blij mee en hij heeft al een mooi plekje gekregen zodat ik hem elke dag kan gebruiken.

Hier zie je al een eerste pakket voor de herfst. Mijn vriendin krijgt hem en gaat de tekst en inhoud controleren. Als je er zelf zo mee bezig bent ontgaan je er soms dingen. De pakketten moeten wel compleet zijn met een duidelijke beschrijving. En mocht er toch iets niet kloppen dan mag je me altijd mailen.

Ik wens je een fijn Pinksterweekend!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.