Klompje varen

jul 4, 2016 | Algemeen

Klompje varen beideHet pakket met het houten klompje kwam tot stand in samenwerking met het Stokertje in Orvelte. Bij het Stokertje hoort de Ambachtentuin waar je een rondleiding en demonstraties kunt krijgen over verschillende ambachten. Een leuk en leerzaam uitje voor kinderen en volwassenen. Een goede vriend van me werkt daar en maakte de klompjes voor dit pakket. Ik mocht een dagje mee helpen en kwam erachter dat het echt een ambacht is dat je niet zomaar in je vingers hebt. De blauwe plek onder mijn nagel is daar nog een getuige van. Mijn ambacht ligt toch meer bij naald en draad.

Het pakket met het klompje is er in twee kleuren: een blauwe en roze versie. Op de foto zie je ze beide. Echt iets voor de zomer met de waterlelies erbij!

DSCF9164

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.