Knufje

sep 4, 2015 | Algemeen

KnufjesIk heb zoveel plezier beleefd aan het popje Knufje dat ik bijna niet meer kon stoppen. Zie hier het resultaat van al dat haken. Het leek me leuk om (eenvoudig) haakwerk te combineren met het poppen maken. Knufje is een heerlijk knuffelpopje dat het fijn vind in een kinderhandje. Gezien het aantal bestellingen is het goed ontvangen. Het volgende ontwerp is ook al klaar en past op de seizoenentafel. En zelfs voor het voorjaar zit er al een leuk idee in mijn hoofd. Wat hebben we toch een fantastische hobby! Er is altijd wel wat nieuws te bedenken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.