Kreadoe

nov 2, 2015 | Algemeen

DSCF8695Wat was het leuk op de Kreadoe! Samen met mijn zusje hebben we ons er de hele dag vermaakt. Overal kijken en bewonderen maar ook bekenden, klanten en collega’s ontmoeten. Het blijft bijzonder  je eigen ontwerpen op de beurs te zien staan en de pakketten te zien liggen die je zelf met zorg hebt ingepakt. Ik heb verschillende van jullie zien staan met een pakket van mij in de hand. Dan had ik een binnenpretje en hoop dat jij het met net zoveel plezier zult maken als ik het ontworpen heb.

Een mooi rustpunt op de beurs was een schilderij van wol prikken bij de Klaproos. Natuurlijk kochten we ook leuke spullen en hadden we samen veel te kletsen. Precies twaalf uur nadat ik het huis verliet kwam ik moe maar voldaan weer thuis. Lieve zus, ik zeg: voor herhaling vatbaar!

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.