Kreadoe en Sister Act

nov 5, 2013 | Algemeen

20131101_103231De Kreadoe is weer voorbij. Ik mocht bij Handwerkatelier Sari, de Klaproos en atelier Poppejans weer pakketten naleveren. De kramen zagen er prachtig uit en ik heb ervan genoten. Rianne had een leuk tafereel van het nonnetje gemaakt die bij Poppejans in de kraam stond: Sister Act. Weer heel wat anders dan het serene tafereel dat ik voor ogen had maar wel een om vrolijk van te worden.

Na de beurs gingen we nog naar Wolletje Wit in Delft om een bestelling persoonlijk af te geven. Kitty ontving ons hartelijk en ik verbaasde me over de prachtige ruimte die ze heeft. Bij Poppedijn in Delft brachten we ook een bestelling en ik kocht bij hun een baal tricot. Heel bijzonder dat je dan niet per meter maar per kilo inkoopt. In elk geval kan ik voorlopig weer vooruit met de kilo’s tricot.

Na nog een paar vrije dagen was het vandaag weer hard werken in het atelier. Veel bestellingen klaar maken en materialen bij bestellen. Want dat wil er wel door dit soort dagen.

maria en nonnetje

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.