Kreadoe en Winterfeetje

nov 11, 2014 | Algemeen

DSCF6093De Kreadoe in Utrecht was weer zeer geslaagd. We bezochten de stands van Handwerkatelier Sari, Niels Holgersson, atelier de Klaproos en atelier Poppejans. Overal was het razend druk. Logisch want het zag er allemaal prachtig uit! Het was ook leuk om een aantal liefhebbers van atelier Pippilotta te ontmoetten die mij herkenden.

Na een paar vrije dagen is vandaag het atelier weer open. Dat betekent heel veel post beantwoorden en daarna orders klaar maken, de voorraad pakketten aanvullen en kralen bestellen. Voor vandaag heb ik hard genoeg gewerkt en ik ga er nu even tussenuit om te helpen trainen bij de G-schaatsers. En ik weet zeker dat ik straks weer met een grote glimlach thuis kom.

Op de foto zie je een variatie op de Winterfee. Wellicht overbodig om te vermelden maar laat brandende kaarsjes nog onbeheerd achter. Nog veiliger is het om een waxinelichtje op batterijen te gebruiken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.