Kruiden

jul 13, 2012 | Algemeen

Vroeg in de morgen liep ik door de tuin om kruiden te plukken. Nu eten we bijna elke dag verse kruiden uit de tuin maar in de winter wil ik ook graag koken met de eigen kruiden. De dropplant, oregano, marjolein en tijm liggen nu te drogen in het magazijn en verspreiden een heerlijke geur. Regelmatig staan er hier ook brandnetels op het menu, een mooi alternatief voor spinazie. Dan loop ik als een kruidenvrouwtje door de gemeente bosjes rond ons huis. Verser kun je de groente haast niet krijgen. Daarom ga ik ze ook eens proberen te drogen. Misschien kunnen ze verwerkt worden in een cake of dressing.

Toch krijg ik bij de kruiden nog niet direct een idee voor een ontwerp. Hoewel, kruidenvrouwtje……….

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.