Laatste nieuws

mei 8, 2015 | Algemeen

11113142_777179709062849_6875508305078814738_nDank jullie wel voor het kopen van het patroonblad van het Knuffelpopje en alle extra giften voor Nepal. Vandaag maak ik weer een bedrag over en de teller gaat al richting de duizend euro! Met jullie geld zijn al tenten gekocht en voedselpakketten uitgedeeld. Inez maakte van het Knuffelpopje deze lieve wortelkinderen. Heel erg leuk want kinderen kunnen er ook mee spelen.

Door de bizarre terugkomst van mijn reis komen de nieuwe pakketten een week later uit. Eigenlijk wilde ik ze voor Moederdag uit laten komen maar dat lukte niet. Mijn hoofd stond er niet naar en de actie slokte al mijn aandacht op. Maar komende dinsdag 12 mei zijn ze te koop hoor. Vijf nieuwe ontwerpen. Een bloemenkind, een kabouter met zonnebloemen, een vrolijke zomerhanger en twee pakketten in een nieuwe serie met huisdieren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.