Lade vol ideeën

mrt 19, 2015 | Algemeen

laadjelaadje1Zomaar een lade in het atelier. Geen lade met rommel maar een lade vol ideeën. Heerlijk om af en toe even in te rommelen. Misschien kan een idee toch mijn strenge keuring doorstaan en een pakket worden.

 
Vrijdag is het atelier een dag gesloten. Ik ga naar mijn ouders op de Veluwe en blijf een nachtje logeren. Mijn moeder weet het nog niet maar ik vragen of ze wat voor me wil naaien. Mijn eigen naaimachine en ik zijn niet zulke goede vrienden als het om tricot naaien gaat.

 
Tot maandag!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.