Lampionplantje

aug 10, 2018 | Algemeen

Zondagochtend in alle vroegte vertrokken dochter en ik naar het mosbos. Zij ging foto’s maken en ik was haar assistente. Zij gewapend met haar camera en reflectiescherm en ik met een rieten mand vol nieuwe en oude ontwerpen. We waren heel stil bezig en om ons hen hoorden we het leven in het bos: krakende takken, fluitende vogels en hertjes die op gepaste afstand bleven. Het leek of de kabouters die op de foto gingen bij het bos hoorden. Toch gingen ze uiteindelijk weer in het mandje mee naar huis.

Het lampionplantje was ook mee want hij past zo mooi bij de late zomer- en herfsttafel. Met een tak ervan op een vaasje, wat mos, dennenappels en steentjes heb je al een mooi tafereel. Bij verschillende winkels heb je schijven hout te koop dat je als ondergrond kunt gebruiken. Daar kun je het popje ook met spelden erop vastzetten. Voor het hebben van een seizoentafel heb je helemaal niet zoveel poppen en ruimte nodig.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.