Lente?

jan 29, 2021 | Algemeen

Aan de bestellingen die deze week werden verzonden zou je denken dat het al bijna lente is. Bloemenkinderen, paashaasjes en andere pakketten die aan het voorjaar doen denken vlogen de deur uit. Daarom laat ik de nieuwe lente pakketten ook maar snel uitkomen. 16 februari lijkt me een mooie dag om ze te lanceren.

Tot die tijd moeten jullie het nog met de winterverhalen doen want Koning Winter en de andere winterkinderen voelen zich bijna gepasseerd. Gelukkig kan ik hier elke week een ontwerp een ereplaats geven. Vandaag zijn dat de Schaatser en IJsvrij. De schaatser ben ik zelf in schaatspak want schaatsen is een grote hobby van me. IJsvrij is een van de eerste ontwerpen en nog altijd geliefd. Waarschijnlijk omdat iedereen zich er wel in kan herkennen. Sneeuwballen gooien is voor elke leeftijd en wie wil er nu niet ijsvrij hebben?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.