Lenteboom

apr 9, 2021 | Algemeen

Dit is de lenteboom waar twee tortelduifjes hun nest in hebben gemaakt. De boom is 22 cm hoog en niet moeilijk om te maken. Hij blijf stevig staan door de elektriciteitsdraad in de stam en karton in de bodem. Je kunt de takken zo vol of leeg maken als je zelf wilt. Misschien wil je wel meer bladeren erin of heel veel vogeltjes. Alles kan want het wordt jouw boom.

Ik heb voor twee tortelduifjes en een nest gekozen omdat die elk jaar een nest in onze vogelkers maken. Vijf takken en hups het nest is klaar. En wij maar bang zijn dat de eieren en later de kuikens eruit vallen wat nooit gebeurt. Dit jaar zijn ze verhuisd naar de boom van de buren die rijkelijk begroeid is met klimop. Daar zitten ze mooi verstopt en hoeven we niet bang te zijn dat ze eruit vallen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.