Lentegroet

apr 11, 2011 | Algemeen

De tuin is in volle ontwikkeling. De blaadjes komen aan de bomen en de heemplanten zijn bijna allemaal boven de grond. Er komt weer kleur in de tuin. Tijd om de Lentegroet te laten poseren. Ze zit tussen de dagkoekoeksbloemen, gele dovenetel en witte klaverzuring. Van de laatste hoop ik volgend voorjaar een bloemenkind te maken. Ondertussen snoepen wij van de bloemen die in de salade gaan. De Lentegroet staat nu weer op de plank in het atelier tussen de andere poppenkinderen. Die wachten vol spanning af wie de volgende is die mag poseren.

Omdat Albert vaak de weekenden werkt sinds hij touringcarchauffeur is ben ik genoodzaakt zelf een leuke invulling aan de dagen te geven met de kinderen. Terwijl de oudste nog lag te slapen na een avondje stappen ging ik met de jongste, dochter en haar vriend naar het Zuidlaardermeer. Ik kom van oorsprong uit Zuidlaren dus ik had heel wat te vertellen onderweg. We gingen op een terrasje zitten om te genieten van de zon en het uitzicht. Toen viel ons oog op de botenverhuur en we konden de verleiding niet weerstaan. We huurden een klein motorbootje en gingen het hele meer rond.  Het sturen liet ik aan de mannen over terwijl dochter en ik genoten van de zon. Voor ons uit zwommen Fuutjes die onderdoken en met vis weer boven kwamen. Met een gezond kleurtje en mooie foto’s kwamen we weer thuis.  En zo werd een dag die heel gewoon begon een feestdag.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.