Lentekriebels

mrt 25, 2011 | Algemeen

Ons konijn heeft lentekriebels. Regelmatig loopt konijn los in de tuin. Hij eet zijn buikje rond met blaadjes van de bosaardbeien en speelt met onze poezen. Maar afgelopen week wilde hij ’s avonds niet in zijn hok. De volgende morgen was hij spoorloos verdwenen. Hij was op avontuur gegaan en onder het hek door gekropen. Terwijl wij nog genoten van onze nachtrust hielt hij de gemoederen in de buurt flink bezig. Menig buur probeerde dat pluizige hangoortje te pakken. Uiteindelijk lukte het en zo zat hij een dag in een hondenbench acht huizen bij zijn eigen tuintje vandaan. Inmiddels zit hij net als deze twee vilten konijntjes weer in zijn hokje en kijkt zo zielig naar me. Ik denk wat we maar een plank onder het hek moeten maken. Dan kan hij weer genieten van zijn vrijheid en de groei van de bosaardbeien in toom houden.

De Turkse tortels hebben ook lentekriebels. Al jaren broed een paartje twee of drie nestjes uit in de berk van de buren. Nu zie ik ze ook weer verliefd op het dak zitten. Ze inspireerden me om de herfstboom te veranderen in een lenteboom. Met frisse groene blaadjes, een nestje van bruin vilt en in de takken de twee verliefde tortelduifjes. Heb je ook wat leuks gedaan met de herfstboom? Dan kun je me de foto mailen en ik laat het hier zien via mijn Twitter.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.