Lentekriebels

feb 25, 2014 | Algemeen

DSCF4599Als de winter toch niet meer komt dan moet de etalage ook maar veranderd worden. Het weekend kwamen de voorjaarskriebels al dus dook ik de tuin in, sopte de ramen en veranderde de etalage. In plaats van koel wit komt nu een frisse groene kleur mijn dag kleuren. Moeder aarde, de Wortelkinderen en Bloemenkinderen hebben hun plekje al gevonden. Met was gesnoeide takken groeit het verwachten naar mooi weer, zonneschijn en groene blaadjes aan de bomen. Zo kom ik al helemaal in de stemming om voor de zomer te gaan ontwerpen.

DSCF4602

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.