Lentekriebels

Geplaatst op: 18 februari 2011

 

 

Deze week kreeg ik flink de lentekriebels. Met het prachtige weer zal ik vast niet de enige zijn geweest. Nadat het werk in het atelier klaar was trok ik mijn laarzen aan om in de groentetuin te werken. Omdat ons leven eigenlijk best druk is had ik besloten de groentetuin te halveren. Alleen de aardbeien, rabarber en kruiden blijven er in staan. De aardbeienplanten hadden zich vorig jaar al gestekt en nu hoefde ik ze alleen nog te verpoten. De rest van de groentetuin komt bij de bostuin aan. Na de voorjaarsvakantie gaan we struiken en een frisse lading houtsnippers halen. Dat scheelt vast heel wat uurtjes werk zodat we meer tijd hebben om van de tuin te genieten.

Het konijnenhok stond tijdens de werkzaamheden in de tuin open zodat het konijn rond kon lopen. Hij genoot van zijn vrijheid en dartelde heerlijk door de tuin en snoepte van het gras. Poes houdt niet van die drukte en zat heerlijk te zonnebaden op de trampoline.

Verder  genoot ik deze week van een van de laatste schaatstrainingen van dit seizoen. Het is altijd weer jammer dat het seizoen is afgelopen. Gelukkig komt er skeelertraining voor in de plaats. Ik bof maar dat ik in Assen woon. Sommigen van mijn groep moeten wel een uur rijden voordat ze bij de ijsbaan in Assen zijn.

Ik wens jullie een mooie en zonnige voorjaarsvakantie. Voor ons zal die dit keer anders zijn dan andere jaren. Maar daarover vertel ik volgende week meer.

Pin It on Pinterest