Lentekriebels

feb 18, 2011 | Algemeen

 

 

Deze week kreeg ik flink de lentekriebels. Met het prachtige weer zal ik vast niet de enige zijn geweest. Nadat het werk in het atelier klaar was trok ik mijn laarzen aan om in de groentetuin te werken. Omdat ons leven eigenlijk best druk is had ik besloten de groentetuin te halveren. Alleen de aardbeien, rabarber en kruiden blijven er in staan. De aardbeienplanten hadden zich vorig jaar al gestekt en nu hoefde ik ze alleen nog te verpoten. De rest van de groentetuin komt bij de bostuin aan. Na de voorjaarsvakantie gaan we struiken en een frisse lading houtsnippers halen. Dat scheelt vast heel wat uurtjes werk zodat we meer tijd hebben om van de tuin te genieten.

Het konijnenhok stond tijdens de werkzaamheden in de tuin open zodat het konijn rond kon lopen. Hij genoot van zijn vrijheid en dartelde heerlijk door de tuin en snoepte van het gras. Poes houdt niet van die drukte en zat heerlijk te zonnebaden op de trampoline.

Verder  genoot ik deze week van een van de laatste schaatstrainingen van dit seizoen. Het is altijd weer jammer dat het seizoen is afgelopen. Gelukkig komt er skeelertraining voor in de plaats. Ik bof maar dat ik in Assen woon. Sommigen van mijn groep moeten wel een uur rijden voordat ze bij de ijsbaan in Assen zijn.

Ik wens jullie een mooie en zonnige voorjaarsvakantie. Voor ons zal die dit keer anders zijn dan andere jaren. Maar daarover vertel ik volgende week meer.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.