Leuke drukte

sep 11, 2015 | Algemeen

DSCF8310Voor de derde week op rij was het erg druk in het atelier. Maar als je iets doet dat je leuk vindt is dat niet erg. Er gingen veel bestellingen de deur uit, werden patronen geprint en gevouwen, Duitse vertalingen kwamen binnen, voorraad werd bij gemaakt en het leukste was dat er een nieuw ontwerp uit mijn handen kwam. De serie van het Jongetje, Meisje, Hondje en Poezen wordt straks aangevuld met Konijntjes en Cavia’s. Het wordt een pakket voor mensen die wel van een priegelwerkje houden. Ik heb er in elk geval veel plezier aan beleefd.

 

 
Een van de dochters heeft mijn camera te leen voor school. Daarom deze keer geen bijpassende foto maar een foto die nog op de laptop staat: Knufje zoals ze hier in het atelier stond.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.