Logistiek

nov 8, 2013 | Algemeen

annemarieHet was me het weekje wel. Veel bestellingen en daardoor veel pakketten, patronen en materialen op. Nu is logistiek niet mijn sterkste kant en dat kwam deze week wel naar voren. Gelukkig had een van de zonen tijd over en kon hij wel wat extra zakgeld gebruiken. Het was ook nog eens heel gezellig om een paar uur met hem te werken. Logistieke misstanden troffen ook het huishouden want vandaag ging iedereen zonder brood naar school en werk. Oeps, alles was op. Daarom stop ik vanmiddag wat eerder zodat ik enige orde kan scheppen in het huishouden.

Af en toe komen er mooie foto’s mijn mailbox binnen. De foto van Annemarie deel ik graag met jullie. Paddenstoelen en kabouters blijven tot de verbeelding spreken. Zo stonden er deze week ook een paar keer kinderen voor de etalage de seizoentafel met kabouters te bewonderen. Het was er een ware veldslag want poes had alles om gegooid maar schijnbaar zag het er toch leuk genoeg uit. Nog een paar weken en dan mag Sinterklaas de etalage binnen varen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.