Maandag

okt 19, 2020 | Algemeen

Maandag is altijd een drukke dag in het atelier. Dan kom ik nooit toe aan maken van pakketten maar ben de hele dag bezig met bestellingen klaar maken. Vandaag werden er vier dozen en een enveloppe gevuld. Drie dozen staan op de foto, de vierde kan ik niet laten zien. Daar ligt namelijk iets nieuws bovenin dat naar de Vrolijke Viltvriendjes gaat. Het zijn twee Schatkistpakketten die alleen bij haar te koop zullen zijn en het is aan haar om ze als eerste te laten zien. Daarna laat ik ze pas zien.

Nadat alle dozen gevuld waren, de facturen geschreven en de etiketten geprint konden ze naar de koerier. De Duitse naar DPD en de Nederlandse naar DHL. Het was te veel om op de fiets mee te nemen dus gingen we met de bus. Ja, we, want de hond gaat altijd mee naar de koerier. Daar krijgt hij wat lekkers en een aai over zijn bolletje.

Vandaag gebeurde er ook nog wat leuks onderweg: ik kwam mijn eigen lieve man tegen. Hondje blij en ik blij. Hopelijk heb jij ook een leuke eerste dag van de week gehad en anders is er morgen weer een nieuwe dag.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.