Maandag

Geplaatst op: 19 oktober 2020

Maandag is altijd een drukke dag in het atelier. Dan kom ik nooit toe aan maken van pakketten maar ben de hele dag bezig met bestellingen klaar maken. Vandaag werden er vier dozen en een enveloppe gevuld. Drie dozen staan op de foto, de vierde kan ik niet laten zien. Daar ligt namelijk iets nieuws bovenin dat naar de Vrolijke Viltvriendjes gaat. Het zijn twee Schatkistpakketten die alleen bij haar te koop zullen zijn en het is aan haar om ze als eerste te laten zien. Daarna laat ik ze pas zien.

Nadat alle dozen gevuld waren, de facturen geschreven en de etiketten geprint konden ze naar de koerier. De Duitse naar DPD en de Nederlandse naar DHL. Het was te veel om op de fiets mee te nemen dus gingen we met de bus. Ja, we, want de hond gaat altijd mee naar de koerier. Daar krijgt hij wat lekkers en een aai over zijn bolletje.

Vandaag gebeurde er ook nog wat leuks onderweg: ik kwam mijn eigen lieve man tegen. Hondje blij en ik blij. Hopelijk heb jij ook een leuke eerste dag van de week gehad en anders is er morgen weer een nieuwe dag.

Pin It on Pinterest