Mag het in een tasje?

apr 27, 2012 | Algemeen

Er is een nieuw schatkistpakket te koop bij Joydesign. Een kant-en-klaar tasje met een baby’tje in drie verschillende kleuren. Tijdens een bezoek aan de groothandel deze week kwam ik nog meer leuke spullen tegen om schatkistpakketten van te maken. Ze staan keurig in een tasje te wachten tot ik ermee aan de slag ga. Er ligt nog een opdracht te wachten waarvoor de tekeningen en het materiaal al klaar liggen. Ik voel me bevoorrecht dat ik voor mijn werk zoveel mooie dingen mag maken.

Toch neem ik de komende week vakantie om even alle tijd voor ons gezin te hebben. En er liggen nog wat klussen in en rond het huis te wachten. In de avonduren duik ik natuurlijk met de naaimand op schoot op de bank. Eigenlijk is dat ook werk maar voor mij werkt het ontspannend. En na de vakantie, op 9 mei, komen de nieuwe zomerpakketten en het patronenboekje uit.

Vandaag komt Albert weer terug na vijf dagen in Londen te zijn geweest. Hopelijk kunnen de koffers en tassen opgeruimd worden en hoeft hij voorlopig niet weer op reis. We missen elkaar nogal.

Fijne Koninginnedag gewenst maandag. Ons plan is om met een grote tas in alle vroegte richting de vrijmarkt te vertrekken. We zouden zomaar wat leuks tegen kunnen komen en dan is een tas altijd handig.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.