Mag het in een tasje?

Geplaatst op: 27 april 2012

Er is een nieuw schatkistpakket te koop bij Joydesign. Een kant-en-klaar tasje met een baby’tje in drie verschillende kleuren. Tijdens een bezoek aan de groothandel deze week kwam ik nog meer leuke spullen tegen om schatkistpakketten van te maken. Ze staan keurig in een tasje te wachten tot ik ermee aan de slag ga. Er ligt nog een opdracht te wachten waarvoor de tekeningen en het materiaal al klaar liggen. Ik voel me bevoorrecht dat ik voor mijn werk zoveel mooie dingen mag maken.

Toch neem ik de komende week vakantie om even alle tijd voor ons gezin te hebben. En er liggen nog wat klussen in en rond het huis te wachten. In de avonduren duik ik natuurlijk met de naaimand op schoot op de bank. Eigenlijk is dat ook werk maar voor mij werkt het ontspannend. En na de vakantie, op 9 mei, komen de nieuwe zomerpakketten en het patronenboekje uit.

Vandaag komt Albert weer terug na vijf dagen in Londen te zijn geweest. Hopelijk kunnen de koffers en tassen opgeruimd worden en hoeft hij voorlopig niet weer op reis. We missen elkaar nogal.

Fijne Koninginnedag gewenst maandag. Ons plan is om met een grote tas in alle vroegte richting de vrijmarkt te vertrekken. We zouden zomaar wat leuks tegen kunnen komen en dan is een tas altijd handig.

Pin It on Pinterest