Magisch Rondje

feb 20, 2015 | Algemeen

Larra2Vanmiddag kwam Melissa van handwerkwinkel Magisch Rondje in het atelier om voor het eerst pakketten in te kopen. Omdat de collectie pakketten best groot is hebben we samen een lijst samen gesteld om in te kopen. Daarna kon ik alle pakketten uit het magazijn halen en de doos vullen. We hebben er een gezellig uurtje van gemaakt. Magisch Rondje is gevestigd in Garmerwolde, tegen Groningen aan. Omdat ik de foto’s op haar website zo mooi vond mag ik er een paar met jullie delen. Krijg je ook al zin in haken als je al dat gekleurde garen ziet?

MagischRondje

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.