Meeldraden

jun 6, 2014 | Algemeen

DSCF5062Deze prachtige zilverkleurige meeldraden kwam ik tegen. De hele voorraad verdween in mijn winkelmandje. Nog geen idee wat er mee gedaan gaat worden maar ik verwacht er iets voor de kerst mee te maken. Daarvoor neem ik een potlood en papier en begin met iets te tekenen dat in me op komt. Wanneer ik tevreden ben over de tekening zoek ik de juiste kleuren vilt erbij. En dan aan de slag. Wie weet vind ik tijdens de Pinksterdagen rust om ermee aan de gang te gaan. Ze liggen zo uitnodigend op de snijtafel …

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.