Mijn postkantoor(tje)

nov 16, 2010 | Algemeen

Als het maar even kan breng ik de bestellingen weg met mijn fiets. Nu wonen we gelukkig maar 500 meter bij het postkantoor vandaan. Vandaag is alles nog te houden op de fiets maar soms pendel ik twee keer heen en weer. Dat is altijd nog sneller dan met de auto want dan moet ik omrijden. Bij hele grote dozen moet ik met de auto want de spullen en ik moeten wel heel blijven. Ik ben er nu al negen jaar trouwe klant en dat schept toch een band. Ze weten inmiddels wanneer het drukke tijden voor me zijn. Op mijn beurt heb ik de winkel zien veranderen. Het postkantoor dat in de boekenwinkel zat is eruit en is nu een verkooppunt  in de Readshop. Ik heb de schade in de winkel en aan de ruiten gezien na inbraken en had net mijn dozen heen gebracht toen de winkel werd overvallen. Met alle veranderingen bij de TNT hoop ik dat mijn “eigen” verkooppunt hier altijd zal blijven.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.