Mistletoe Kind

nov 23, 2012 | Algemeen

Bij Niels Holgersson hangt een prachtige variant op het Kerstkind in de winkel. Daarom heb ik exclusief voor hen pakketten van het Mistletoe kind gemaakt. De foto van Mieke zelf staat op het patroon.

In het atelier ligt al een lijstje met pakketten die volgend jaar zeker gaan uit komen. Een Mistletoe ontwerp staat daar ook op maar ook een Paas icoon, Aardbei en Yoga ontwerp. Een heerlijk vooruitzicht vind ik dat.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.