Moeder Aarde en Bloemenkinderen

mrt 3, 2012 | Algemeen

 

Bijna twee maanden was de etalage gehuld in kille winterkleuren. Gisteren vond ik het tijd daar verandering in aan te brengen. De ondergrond werd belegd met mos en daartussen kwamen Moeder Aarde en de bloemenkinderen. In de tuin zijn het sneeuwklokje en speenkruid al gesignaleerd dus die zijn in elk geval op zijn plaats. Het is weer echt genieten van die groene kleuren.

Mijn moeder kocht ooit voor de etalage een mooie winterboom. Daar was ik heel blij mee. Het jaar er op kreeg ik weer eenzelfde boom van haar. Was ze vergeten dat ze er al een had gegeven. Helemaal geen probleem want de verfkwast was gewillig en na twee avonden blaadjes knippen en naaien staat er nu een prachtig zomerboom in de etalage. Een beetje voorbarig omdat buiten de bomen nog kaal zijn. Maar na die noeste arbeid vond ik dat de boom alvast een mooi plaatsje verdiende.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.