Mooi op tijd

apr 15, 2011 | Algemeen

Afgelopen maandag was een prachtige dag om ’s middags aan de tuintafel te zitten. Gewapend met naaimand en leuke materialen was ik van plan om wat nieuwe ontwerpen voor de schatkist te maken. Maar er rolden zomaar twee ontwerpen voor de kerst en winter uit mijn handen. En dat in de lentezon. Dochter die me gezelschap hielt vond dat ik ze als gewone pakketten moest uitbrengen, dat idee had ik zelf ook al. Nu gebruik ik voor de schatkist pakketten materialen die ik maar tijdelijk kan inkopen of waar ik toevallig tegen aan loop. Dus begon dinsdag de zoektocht naar de kralen die voor het winterontwerp nodig zijn. Het popje wordt namelijk versierd met 18 mooie kralen.  Voor de prijs van het uiteindelijk pakket maakt het een groot verschil of ik de kralen voor 3 of voor 10 cent per stuk moet inkopen. Verschillende leveranciers deden me aardige of veel te dure voorstellen.  Uiteindelijk besloot ik naar de groothandel te rijden waar ik ze ook heb gekocht. Daar gaan ze de kralen bestellen. In september hopen ze het binnen te hebben. En zo is het toch nog niet zo gek dat ik zo vroeg was met dit winterontwerp.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.