Mooie dagen

jun 10, 2014 | Algemeen

DSCF5143Van een nieuw ontwerp is het de Pinksterdagen niet gekomen. Eerst moest ik van mezelf voorbeelden van de pompoen maken. Ook vierden we twee verjaardagen met een geweldig leuk tuinfeest, was er een mooi boek, een enorme poetsbui die ik heb uitgebuit en riep de mountainbike vanuit de schuur om een tochtje. De vrije dagen zijn goed besteed en de zilverkleurige meeldraden liggen onaangeroerd naast me. Nog tijd genoeg om mijn gedachten er over te laten gaan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.