Muizen(in)huis

mei 9, 2018 | Algemeen

Onlangs was ik met mijn dochter een dagje in Amsterdam want we wilden het Muizenhuis graag zien. We keken onze ogen uit: wat een creativiteit met allerlei materialen. Het leuke was dat we zoveel foto’s mochten maken als we wilden. Maar wat had ik spijt dat Pippi thuis was gebleven. Ze had het fantastisch gevonden en was vast vriendjes geworden met de muizen. Daarom maakte ik thuis een muizenvriendinnetje voor haar.

Tot en met Pinksteren is het atelier gesloten want we gaan op vakantie. De muizen zullen hier helaas geen feest kunnen vieren. De bejaarde poes blijft thuis en omdat ze niet alleen kan zijn komen de kinderen op haar passen en blijven bij haar slapen. Pippi zit deze keer al klaar in de bus voor een spannend avontuur in Engeland. Wildkamperen en de zuidkust verkennen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.