Myriad in Engeland

apr 12, 2021 | Algemeen

Er is een nieuw verkooppunt van de pakketten van Atelier Pippilotta en wel in het Verenigd Koninkrijk. Myriad Natural Toys and Crafts is een heerlijke webwinkel om in rond te neuzen. Er zijn vast duurzame spullen die je nooit eerder hebt gezien. Ze zijn nog bezig met de vertaling van de pakketten maar hun klanten zitten al te wachten.

Voor mij koste het een hele middag om de douanepapieren uit te zoeken en ik kreeg het advies ermee te stoppen omdat het pakket waarschijnlijk weer retour zou komen. Eén enkel foutje en hij zou niet door de douane komen. Maar ik geeft niet zo snel op en het is gelukt alles juist in te vullen. DDP of DAP, hs code, EORI- nummer van mij en de winkel en nog veel meer: het was allemaal abracadabra maar je bent nooit te oud om te leren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.