Naaimachine

dec 6, 2013 | Algemeen

naaimachineDe één dacht aan een koffieapparaat en de ander aan een takelwagen. Maar ik zag het gelijk: Sinterklaas heeft een naaimachine voor me. En deze is ook nog eens heel vrolijk gekleurd. Op de achtergrond zie je een beetje van de kerstetalage. Sinterklaas is hier dus alweer vertrokken. Uit de radio klinkt kerstmuziek en buiten valt af en toe een wat natte sneeuw en hagel. Heerlijk om in het warme atelier aan het werk te zijn. Ik ben bezig met een ontwerp voor Pasen. Het wordt een klein maar heel schattig ontwerp die nog een poosje geheim gaat blijven.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.