Naar de beurs

nov 11, 2010 | Algemeen

Vrijdag ga ik een dag naar de Kreadoe. Dat is elk jaar weer een feest. Gezellig even kletsen met de ateliers die mijn pakketten verkopen en genieten van alle creativiteit. Omdat het de afgelopen dagen druk was op de beurs mag ik ook weer naleveringen doen. Bij de kringloopwinkel kocht ik afgelopen week een grote koffer om alles in mee te nemen. Tenminste dat dacht ik. Maar hij is niet groot genoeg. Er gaat ook nog een flinke tas van de buurtsuper mee met pakketten. Mocht je dus iemand in Assen de trein in zien strompelen met een koffer en een flinke tas dan ben ik dat misschien.

 Vorig jaar heb ik me op de beurs laten verleiden tot het kopen van enkele bolletjes haakkatoen en een haakboekje. In een paar avonden haakte ik me helemaal suf aan bloemetjes en paddenstoelen. En nu ligt hier een heel gezellig bakje haakspullen te verstoffen in het atelier. Gelukkig kan ik dat van mijn naaimand en het vilt niet zeggen. Dat is nog steeds een hobby die blijft; het krijgt niet eens de kans om te verstoffen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.