Naar de groothandel en nog meer kaboutertjes

okt 5, 2012 | Algemeen

Vanmiddag brachten Albert en ik een bezoek aan de groothandel. Heerlijk rondlopen langs schappen vol mooie spullen en nieuwe ideeën opdoen. Het is dan ook knap van ons dat de doos niet voller is geworden. Komende week ga ik met de groene stenen aan de slag. Ik heb er al een idee bij gekregen voor het voorjaar. Alle ontwerpen voor de winter en kerst zijn namelijk al uitgewerkt. Voor mij breekt de tijd aan dat ik over lente ontwerpen mag  gaan nadenken.

 

 

 

Maar natuurlijk geniet ik ook  van de Herfstwind en Blaadjesregen want het is kaboutertijd. Bij Lianne is zitten heel veel Regenboogkabouters gezellige praatjes te houden rond het vuurtje.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.