Nagenieten

mrt 2, 2015 | Algemeen

DSCF7002De afgelopen week waren we met de kinderen in Duitsland. Een weekje inspannen en ontspannen met elkaar. Na drie dagen werd de arm van de oudste zoon helaas voorzien van een laagje gips. Dus pasten we ons een beetje aan en werd er ook een winkelmiddag ingelast. Nu is het maar stil in huis: iedereen is naar zijn eigen huis, school en werk.
Gelukkig ben je in het atelier nooit alleen met al die poppenkinderen om je heen. Er ligt natuurlijk ook een berg werk te wachten en dat is wel even wat anders dan een berg sneeuw. Daarom hangt deze foto hangt voor me zodat ik nog kan nagenieten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.