Nepal akties

jun 26, 2015 | Algemeen

20184_Header_nlIn een eerdere blog schreef ik al dat Juffrouw Pollewop van elke verkochte Dopper (drinkfles) een euro zou storten voor Nepal. Dat is al met al een flink bedrag geworden. Maar nog mooier is het verhaal van haar dochter. Samen met een vriendinnetje en uiteindelijk hun hele derde klas van de Dordtse Vrije School hebben ze statiegeldflessen ingezameld. Ze hebben daarmee € 235 opgehaald en dat zijn echt heel veel flessen. Wat tocht fijn dat Nepal nog steeds niet vergeten is. Hier gaat alles gewoon door, ook bij mij, maar in Nepal gaat nog niets gewoon door.

nepalpopojeJelka heeft ook heel veel gedaan voor Nepal. Ze maakte Knuffelpopjes die ze kant-en-klaar verkocht en nu heeft ze € 140 gestort voor Nepal.

jellebelles 2

 

 

 

 

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.