Niet op tijd staan

jan 2, 2013 | Algemeen

rond de klok serie2De eerste week van het nieuwe jaar doen we het nog rustig aan. Het atelier is alleen open voor de meest noodzakelijke zaken. De naaimand met allerlei lapjes vilt staat klaar in de woonkamer. Er is namelijk een idee voor een zomerontwerp dat ik heel graag wil uitwerken. In de schuur ligt hout klaar om een nieuw foto studiootje te maken. De saaie administratieve dingen ga ik pas volgende week doen want de vakantieroes is nog zo heerlijk. Daarom deze keer geen nieuwe foto maar één uit “de oude doos”. En dat terwijl we zelf niet op tijd staan deze week.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.