Nieuw verkooppunt in Assen

nov 1, 2021 | Algemeen

Zaterdag mocht ik de etalage van Art & Hobbywinkel Zomerspeelgoed inrichten en er een doos met sinterklaas- en kerstpakketten achterlaten. Wat een heerlijke winkel aan de kop van de vaart in Assen. Een winkel waar je voor veel verschillende hobby’s terecht kunt, ze met je meedenken, iets speciaal voor jou bestellen en waar je schatten in de schappen kunt ontdekken. De etalage was nog niet ingericht en de eerste pakketten werden al verkocht, dat was erg leuk om te zien. Ik heb zelf ook de winkel uitgepluisd en een paar foto’s voor jullie gemaakt maar zelf kijken is natuurlijk nog leuker als je in de gelegenheid bent.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.