NIEUWE LENTE PAKKETTEN

feb 3, 2012 | Algemeen

Eindelijk is het zover en kunnen de nieuwe lente pakketten op de website. Het Sneeuwklokje, de Wortelkinderen, de Beschermengelen, het Kuikentafereel en de Baby. Om de nieuwsbrief te downloaden klik je HIER. Morgen laat ik nog meer leuke foto’s zien van de nieuwe pakketten.

Vandaag tot en met zondag is het Creatief Weekend in Haarlemmermeer. Daar zijn de pakketten live te bewonderen bij Handwerkatelier Sari en atelier de Klaproos.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.