Nieuwe ontwerpen: Bladkinderen

Geplaatst op: 3 oktober 2023

Het blijft maar mooi najaarsweer en dat vraagt gewoon om fleurige ontwerpen. Het zijn Bladkinderen geworden. Drie verschillende pakketten en het gaat een serie worden.

Bladkindje Herfstanemoon

De bladkinderen zijn ongeveer 10 cm groot en kunnen mooi worden opgehangen. Omdat er zoveel mooie bladeren, bloemen en bessen zijn gaat dit een vrolijke serie worden. Wanneer veel planten zijn uitgebloeid begint de Herfstaster zich van zijn mooiste kant te laten zien. Met zijn tere bloemblaadjes doorstaat hij de herfststormen en geeft nog lang kleur aan de tuinen.

Bladkindje Zonnehoed

Dit bladkindje is 10 cm groot en kan mooi worden opgehangen. De bloemen van de zonnehoed zijn er in verschillende kleuren en hier is gekozen voor een zonnige gele kleur. De bloemblaadjes zijn iets afhangend waardoor de bloem op een zonnehoed lijkt, vandaar de naam.

Bladkindje Lampionplantje

Dit bladkindje kan heerlijk door de tuin gaan woekeren. Maar omdat de oranje bolletjes zo decoratief zijn is dat niet zo erg. Als uiteindelijk het lampionnetje helemaal is verweerd dan kan er een bolletje met alleen de nerven overblijven.

Pin It on Pinterest